Definitief ontharen

Definitief ontharen

Heb je ongewenste haargroei op je benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? Dan kan vervelend zijn. Het kan zelfs ten koste gaan van jouw zelfvertrouwen. Gelukkig is de oplossing dichterbij dan je misschien denkt. Schoonheidssalon Total Touch is aangesloten bij Pulzzz, een landelijke organisatie die zich richt op IPL-ontharen. Met deze bewezen methode help ik je voorgoed af van ongewenste haargroei. Weg ermee!

De voordelen van IPL-ontharen

IPL is een doeltreffende methode voor permanente ontharing. De voordelen:

  • Geen nare stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Goedkoper dan een laserbehandeling
  • Relatief korte behandeling
  • Wordt als pijnloos ervaren
  • Voor zowel grote als kleine oppervlakten

Wat is IPL-ontharen?
IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het flitslicht dat uit het IPL-apparaat komt, is opgebouwd uit verschillende golflengtes. De warmte van dit licht komt via het pigment van het haar terecht in het haarzakje. Het resultaat van de behandeling is, dat er uit het haarzakje geen nieuw haar meer kan groeien. Bij een IPL-behandeling worden meerdere haren tegelijkertijd behandeld. Alleen haren die in een groeifase zitten, kunnen worden behandeld. Sommige haren groeien alleen bij hormonale veranderingen (pilgebruik, medicatie, overgang). Er zijn meerdere behandelingen nodig.

Van intake tot behandeling en nazorg

Dit kun je van ons als Schoonheidssalon Total Touch verwachten.

Vrijblijvend intakegesprek
Tijdens het intakegesprek bespreek je jouw wensen met mij. Als specialist bekijk ik het gebied dat je graag laat ontharen en geef een inschatting van het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Zo’n gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Op basis van dit gesprek maak je de juiste keuze. De 1e okselbehandeling krijg je van mij helemaal cadeau.

Het behandelprogramma
Kies je voor IPL-ontharing? Houd rekening met circa 8 tot 10 behandelingen. Behandel je zones in het gezicht? Om deze zone permanent haarvrij te krijgen moet je rekenen met een periode tussen de behandelingen van zo’n 2 tot 3 weken. De bikinilijn en benen hebben daarentegen een langere tussenperiode nodig: ongeveer 6 tot 8 weken tussen de behandelingen. Naarmate de behandeling vordert zul je steeds minder gaan betalen, want waar geen haar zit ga ik ook niet flitsen!

Prijzen definitief ontharen

Elk huidoppervlak en huidtype is anders. Samen met de grootte van het lichaamsoppervlak bepaalt dit het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Om de kosten laag te houden, werk ik met een vaste prijs per flits. Het IPL-apparaat behandelt per flits circa 10 cm² huidoppervlak. Dit gebeurt heel secuur. Je betaalt daardoor alleen voor het lichaamsoppervlak dat ik behandel. Hierdoor is de prijs duidelijk lager dan bij de concurrent. Hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe goedkoper per keer. Na elke behandeling houd je minder haar over, waardoor er minder flitsen nodig zijn en elke behandeling steeds korter duurt.

Behandeling*
Bovenlip
Prijs: € 14,00
Kin
Prijs: € 14,00
Hals
Prijs: € 14,00
Wangen
Prijs: € 28,00
Oksels
Prijs: € 25,00
Bikinilijn
Prijs: € 28,00
Bikinilijn volledig
Prijs: € 70,00
Bovenarmen
Prijs: € 56,00
Onderarmen
Prijs: € 56,00
Bovenbenen
Prijs: € 175,00
Onderbenen
Prijs: € 175,00
Knieen
Prijs: € 28,00
Voeten
Prijs: € 25,00
Borst heren
Prijs: € 70,00
Schouders heren
Prijs: € 84,00
Rug heren
Prijs: € 210,00
*Per behandeling bij een normale. gemiddelde haargroei. Er zijn meerdere behandelingen nodig.

Direct een afspraak maken.