Welkom op de website van Total Touch

 

D schoonheidssalon waar u voor veel uiteenlopende behandelingen terecht kunt. Voor de regelmatige verzorging van uw huid, voor huidproblemen en/of rust en ontspanning. U vindt op deze website alle informatie over behandelingen, prijzen, producten, acties etc.


"Schoonheid begint bij een perfecte huid"

Daarom is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen en te onderhouden. Door regelmatig uw huid te verwennen met een schoonheidsbehandeling, waarin op uw huid aangepaste en afgestemde technieken worden gebruikt, straalt u gezondheid uit die u voelt!

In de salon zijn zowel vrouwen, mannen en jeugd welkom! De behandelingen zijn erop gericht om uw huid op een verantwoorde manier te verzorgen en uw huidconditie te optimaliseren.

Voor uw gezichtsbehandeling wordt van uw huid een analyse gemaakt waarin uw huid en de conditie hiervan wordt bepaald zodat er een verantwoorde manier van behandelen ontstaat. De producten worden op uw huid afgestemd.

Naast de behandelingen in de schoonheidssalon is het belangrijk dat u thuis ook de juiste producten gebruikt. Wij kunnen u hierin uiteraard vrijblijvend adviseren zodat u producten gebruikt die op uw huid zijn afgestemd.

Bij Salon Total Touch kunt u ook terecht voor verzorging van uw voeten, handen en lichaam. Tevens zijn wij gespecialiseerd in visagie en grime. Als u op het kopje behandelingen klikt ziet u de mogelijkheden in onze salon!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel: 06-51766375 of mail naar: salontotaltouch@gmail.com


"Een kopje koffie of thee staat altijd voor u klaar"
 

 

   
 
Bekijk ook onze facebookpagina en "like" deze, zodat u geen aanbieding meer zult missen,
bovendien worden er regelmatig acties gehouden waarmee een behandeling te winnen is!!