Producten
De schoonheidsspecialiste van Total Touch maakt gebruik van het product Lanèche, tijdens de behandelingen in de salon.
Naast de producten die uw Lanèche Cosmeticienne in de salon gebruikt, zijn er ook Lanèche producten voor thuisgebruik, welke perfect aansluiten op de salonbehandeling. Uw Lanèche Cosmeticienne kan precies vaststellen welke producten voor uw huidtype geschikt zijn en het beste werken. Want vergist u zich niet, een crème is nooit zomaar een crème, iedere huid is anders en heeft een eigen specifieke behandeling en aangepaste producten nodig

 

De nieuwste inzichten in moderne huidverzorging en de laatste innovaties in werkzame stoffen hebben geleid tot een huidverzorgingslijn die optimale resultaten oplevert. De Lanèche producten kenmerken zich door tweeledige werking: ze brengen niet alleen verzorgende en voedende ingrediënten in de huid, maar wat nog belangrijker is, ze sporen de huid aan tot aanmaken van huideigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt. Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie van de huid wordt gewerkt, maar ook van binnenuit door de huid zelf.

Alle producten zijn zuiver plantaardig en afhankelijk van het product rijkelijk voorzien van vitaminen, pro-vitaminen, co-enzymen, anti-oxidanten, en een veelvoud van essentiële natuurlijke werkstoffen. Zelfs dierlijke stoffen zoals collageen zijn vervangen door het effectievere plantaardige microcollageen, de nieuwste ontwikkeling op cosmeticagebied. Bovendien zijn alle grondstoffen van de Lanèche producten dierproefvriendelijk, voldoen aan alle farmaceutische eisen en beschikken als zodanig ook over een farmaceutisch certificaat. Alle ingrediënten beschikken over claims, hetgeen betekent dat de werking van de ingrediënten onderzocht en gemeenschappelijk bewezen zijn.